WIE IS WIE?

fiscaal accountant

PETER

is een cijferkundige rockstar. Als problem solver smijt hij zich om ingewikkelde knopen te ontwarren. Hij weet de culinaire geneugten des levens te waarderen en volgt gepassioneerd de autosport. Af en toe vind je hem op de kartingbaan; aan het stuur, welteverstaan!

Ik bewonder: Richard Branson voor zijn lef en gedrevenheid

Bucket list item: rondreis door Chili

Ik val als een blok voor: pasta

office ninja

MARIE-CLAIRE

is een ware organisator en heeft graag alles tiptop in orde zonder haar flexibiliteit te verliezen. Opgewekt ondersteunt ze het hele team. Voor haar geen leven zonder muziek en cultuur. Nieuwe dingen ontdekken is haar tweede natuur. Liefst nog op reis ... om volledig te zijn.

Ik bewonder: Coco Chanel voor haar rebelse karakter en ondernemingszin

Bucket list item: berggorilla's spotten

Ik val als een blok voor: Rock Werchter

accountant

INGE

is de boekhoudkundige hulplijn op kantoor. Nauwgezet geeft deze probleemoplosser haar kennis door. Geocachen met het gezin brengt haar weleens van het juiste spoor. Onze huismus geniet van gezelschapsspelen met haar gezin. Alhoewel je haar gezwind de deur uit krijgt voor fitcamp.

Ik bewonder: de goedheid in mensen

Bucket list item: gelukkig oud worden met mijn echtgenoot en voluit van onze kleinkinderen genieten

Ik val als een blok voor: warme appeltaart

dossierbeheerder

LAURA

heeft een no-nonsenseaanpak en is heel praktisch ingesteld. Ze is leergierig (ook nieuwsgierig) en heeft oog voor esthetiek en gezelligheid. Haar dekentje is nooit veraf op kantoor. Van haar kun je al eens een zot idee verwachten. En o ja... Lexie is haar hartendief op vier pootjes.

Ik bewonder: iedereen die 's morgens niet hoeft te snoozen

Bucket list item: trouwen

Ik val als een blok voor: Gerard Butler

dossierbeheerDer

JANA

werkt heel georganiseerd en houdt ervan om dingen uit te spitten. Onze zoetebek is verlekkerd op ijsjes en taarten. Met zumba en joggen houdt ze de balans in evenwicht. Jana komt heel grappig en gevat uit de hoek. Wist je dat als Jana en haar zus in de spiegel kijken, ze identiek hetzelfde zien ?

Ik bewonder: mensen die ondanks alle tegenslagen toch nog positief blijven

Bucket list item: alle ijszaken in Limburg testen

Ik val als een blok voor: Ferrero Rocher-ijs

DOSSIERBEHEERDER

LAURIEN

is de benjamin van het team. Gedreven werkt ze nieuwe opdrachten uit. Chaos vertaalt ze moeiteloos naar orde en structuur. Onze fijnproever heeft een goed ontwikkelde sensor voor lekkere gerechtjes. Omdat sporten ook leuk moet zijn, toert ze het liefst met haar fiets door Haspengouw.

Ik bewonder: mensen die vrolijk door het leven gaan

Bucket list item: samenwonen

Ik val als een blok voor: lekker eten