BOEKHOUDING

Uw boekhouding vormt het geheugen van uw bedrijf en is een instrument om uw onderneming actief te leiden en aan te sturen. Ze vormt de basis om onderbouwde beslissingen te nemen op strategisch en operationeel vlak. Uw boekhouding houdt u een spiegel voor en is een kompas dat uw ondernemerschap richting geeft. Alle reden dus om u door de vakkundigheid van Knafico te laten ondersteunen.

FISCALITEIT

Fiscaliteit is een beweeglijk en complex werkterrein. De regels veranderen voortdurend en ook de interpretatie door de belastingadministratie zorgt voor een permanente ontwikkeling. Wij nemen die zorg graag op ons. Voor gedegen belastingadvies en het optimaliseren van uw fiscale positie kunt u vertrouwen op Knafico.

MAATWERK

Staat u als ondernemer voor keuzes die buiten uw comfortzone liggen? Als het gaat om sleutelmomenten, dan kent u graag eerst de financiële en fiscale impact van uw keuze. Wij bereiden u voor op elke beslissing en elke nieuwe fase in uw bedrijf. Met de juiste informatie kunt u doordachte en gefundeerde beslissingen nemen.

STARTERSBEGELEIDING

Broedt u op een fantastisch ondernemersidee en zou u liever nog vandaag dan morgen willen starten? Een onderneming succesvol lanceren vraagt echter meer dan gedrevenheid en een uniek concept.  Als financieel adviseur leveren wij een toegevoegde waarde in het uitwerken van een ondernemingsplan. Zo kunt u goed voorbereid en zorgeloos uit de startblokken schieten.